Rådhuspladsen 1, Otterup, 5450 Otterup

Pragtfuld patriciervilla på Rådhuspladsen i Otterup

Drømmebolig til familien der vil have masser af plads og bo centralt i en by med det hele lige ved hånden, som man får det her i Otterup midt på Rådhuspladsen. I kommer til at bo i byens måske flotteste ejendom, som ikke findes magen til i miles omkreds. Alt hvad I skal bruge, ligger i nærheden, herunder to folkeskoler og en privatskole. Desuden fine indkøbsmuligheder og flere andre butikker, ligesom her er sportsfaciliteter i massevis, så både børn og voksne kan spille håndbold, fodbold og padel i fritiden. På de varme dage er det bare skønt at kunne tage til Hasmark Strand, som I kan køre til i bil på ti minutter. Turen til Odense er på tyve minutter, så det er hurtigt at komme til og fra arbejde.

Boligen byder på to lækre etager med værelsesafdeling på første sal, hvor der er tre værelser, badeværelse og toilet. På to af værelserne er der indbyggede skabe, og fra det største værelse er der udgang til en vestvendt terrasse med aftensol. I stueetagen ligger de højloftede opholdsrum, der fremstår særdeles attraktive. I den store stue med rundingen ud i haven er der et fænomenalt lysindfald med vinduer hele vejen rundt, og en tilsvarende god udsigt til den gamle have med de høje træer. Der er stuk i loftet, karnap og dobbeltdøre til etagens anden stue. I får også et kæmpestort køkkenalrum med dør til begge stuer. Fra køkkenet er der adgang til hall'en, hvor jeres gæster bliver modtaget med stil, inden de bevæger sig ind i stuerne og uvilkårligt kigger opad, indtil de drages hen mod lyset fra det vidunderlige, runde vinduesparti.

Fra den runde stue er der også dør og trappe ned til en meget stor og superdejlig terrasse og til haven, der fremstår velanlagt og med en selvfølgelig stil, som omkranser den nymalede ejendom på flotteste vis. Haven er smuk med gamle træer som akacie, valnød og kastanje, ligesom her er en flagstang, så alle de mærkedage, det vil være oplagt at fejre hjemme på matriklen, kan markeres behørigt med et hejst flag. Når I holder børnefødselsdag eller klassefest, vil jeres svævebane mellem to af de gamle, solide træer være et hit af den anden verden. Garagen blev renoveret med nyt træ i 2020, og foran den har I også en carport.

Der er også mulighed for, at et eller flere familiemedlemmer kan arbejde hjemmefra i den lækkert renoverede underetage, der kan bruges til alt fra frisørsalon og behandlersted til revisionskontor og showroom. Der er direkte indgang fra gaden, så kunder eller samarbejdspartnere ikke behøver komme ind i privaten. Her er adskillige lokaler og badeværelse, herunder et næsten rundt lokale med meget høj charmefaktor. Kælderen blev grundigt renoveret i 2007 med udgravning, etablering af ny sokkel og installering af gulvvarme. I kan også bare bruge underetagen til private gøremål. Det er naturligvis helt op til jer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.