H.C. Andersens Gade 60, 5000 Odense C

Næsten nyt og meget lækkert byhus i ret gammelt kvarter

Byhuset er en velkendt og meget populær boligform. Dog findes der er ikke særligt mange af lige den slags, som her udbydes. Der er faktisk bare to, og de ligger lige ved siden af hinanden som tvillinger. I har derfor mulighed for at få fingrene i en arkitekttegnet ejendom fra 2015, som ligger i et kvarter med overvejende ældre byhuse. Ejendommen er fuldkommen indflytningsklar, vedligeholdelsesvenlig i mange år fremover og med masser af god plads på tre skønne beboelsesplan og en underetage, der er højloftet og med egen indgang. Hvis I er en større familie med eventuelt sammenbragte børn, kan I få glæde af den nuværende indretning med mange værelser. Og hvis I er færre individer i husstanden, kunne I overveje at tage skillevæggene på anden sal ned og etablere ét stort rum, hvor I kan nyde lysindfaldet og udsigten ud over byens tage. Der er gennemgående gulve, så rumændringen er ikke så stor en operation.

Stueetagen er den fælles opholdsafdeling med stue og køkkenalrum i helt åbent flow. I får et lyst HTH-køkken i stilrent og tidløst design med en praktisk og flot bordplade i stål på køkken-øen. Rummet er gennemlyst med lysindfald fra både øst og vest, og der er dobbeltdør ud til en trappe til haven med terrasser, orangeri med vinranke og skur til værksted og opbevaring. På første sal er der tre værelser. Det største er med walk-in garderobe. Storesøsters værelse har også sin egen walk-in garderobe og lillebrors værelse ligger ved siden af. På etagen er der også et dejligt badeværelse med både kar og bruseniche. Anden sal med loft til kip byder på repos-stue, værelse med franske altandøre og et mindre værelse til kontor eller måske krea-rum. Kælderen er i beboelseskvalitet med vaskerum, stort skabsrum, badeværelse med bruser, anvendeligt rum og et rum, der er ideelt til vinværelse, viktualierum eller anden form for opbevaring. Hele boligen fremstår i en lys, imødekommende og harmonisk stil, hvor det hele spiller. I kan flytte direkte ind, når nøglerne er overtaget og begynde at møblere denne udsøgt dejlige bolig med en misundelsesværdig beliggenhed.

Nu bliver I muligvis overraskede over, at vi beskriver beliggenheden som stille med tanke på, at boligen befinder sig blot to minutters gang fra centrum af Odense. Men sådan er det altså her, for den smalle byhusgade inviterer bare ikke til at blive brugt som generel gennemkørselsvej eller som smutvej. Der kører simpelthen ikke ret mange biler gennem gaden, så I vil opleve en fredelig og rolig hjemmebase, så I kan sidde og nyde forholdene i haven. I har mulighed for at låse både døren til gaden og den ekstra dør ind til haven, så ingen nysgerrige kigger ind i jeres private udendørs paradis med frugttræer i espalier og valgfrihed mellem skønne solsteder og svale skyggesteder. Og når I åbner dørene til byen, skal børnene kun gå få minutter for at komme til nærmeste skole, der ligger for enden af vejen. I har cirka fem minutter til Munkemosen og åen og samme afstand til byens liv med butikker, spisesteder og kulturtilbud. Hvis I har jeres daglige gang og arbejde i byen, er der faktisk mulighed for en livsstil uden bil. Og hvis I har en, kan der lejes en privat parkeringsplads i gaden. Velkommen til en stor og centralt beliggende bolig, hvor I kan flytte direkte ind.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.