Lindeallé 22, 5230 Odense M

Karakteristisk og nænsomt renoveret Hunderup-villa

En varmgrå villa der fremstår renoveret og i en stil, der ligger tæt på den oprindelige. Alt renoveringsarbejde er sket ud fra en betragtning om, at ejendommens stil fra 1910 skal fremhæves, bevares og beskyttes. I vil allerede bemærke kvalitetsniveauet, når I kaster et blik på hoveddøren. Den er af nyere dato, men fremstår i stil og materialevalg som om, den altid har siddet her. Den er af massiv eg med et seksdelt ovalt vindue øverst. Taget er løbende renoveret og understrøget. Der er også investeret i at etablere omfangsdræn og hulmursisolering, så boligen er lun, tør og komfortabel på alle tre plan. Kælderen er således meget alvendelig med flere disponible rum plus badeværelsesmiljø med to brusere og et ekstra toilet. Husets flotte trappe med smukke balustre går igennem huset til både kælder og første sal. På den renoverede første sal med fritlagte bjælker og loft til kip får I fire værelser af god størrelse og et toilet. Stueetagen er reserveret til fælles opholdsrum, der fremstår i en herskabelig stil med franske døre mellem køkken, spisestue og opholdsstuen, ligesom der er franske døre fra entréen. De højloftede stuer er med de smukkeste stukdekorationer og roset i alle tre opholdsrum, hvor moderne lysekroner vil tage sig flot ud, ligesom de klassiske vil. Køkkenet er belagt med fliser i sildebensmønster, og der er installeret gulvvarme. Køkkenmøblementet er i en moderne mørk stil fra kvalitetsleverandøren Schmidt, og det hviler på en elegant, rustfri sokkel. Under kogepladen er der en skuffe, som tåler varme, så I kan sætte ovnplader fra jer her. Hvidevarerne er i den velkendte kvalitet fra Miele, og I får også en Quooker, så køkkenekvilibristen altid har kogende vand lige ved hånden. Det hele spiller gnidningsfrit.

Haven er sydvendt og dejligt aflukket, så den er uden indkig. Den er solrig og giver mulighed for at solbade og spille kroket, ligesom her også vil være plads til et stykke vild-med-vilje have, hvis I tænker på at skabe jeres eget lille refugium for sommerfugle og dermed slå et slag for biodiversiteten som supplement til havens i forvejen blomstrende buske. Haven er lige så nem at passe i dagligdagen, som er skøn at opholde sig i. Forhaven er pænt afgrænset ud mod vejen med en lav hæk af buksbomplanter, så man kan se huset og efterlade et åbent og imødekommende indtryk af ejendommen. Her står også en troldhassel og byder velkommen med sine karakteristiske og meget dekorative grene. I carport og indkørsel har I plads til to-tre biler afhængigt af deres størrelse.

Beliggenheden her i Odenses eksklusive Hunderup-kvarter på en smuk allé med høje træer er skøn i sig selv og samtidig behageligt central i forhold til alle byens attraktioner, både de kulturelle og de rekreative områder, ligesom shopping og restauranter er inden for nem gåafstand. Børnene kan gå eller cykle til skole, gymnasium og sportsaktiviteter. Der er flere gode skoler i området, både folkeskoler og friskoler, ligesom der naturligvis findes daginstitutioner til de mindste. Velkommen til en smuk og karakterfuld Hunderup-villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.