Dyrehavevej 47, 5800 Nyborg

Toplækker villa med masser af plads lige ved Nyborgs vidunderlige kyst

'Rønningehus' er en knap hundrede år gammel pragtvilla i fire fantastiske plan. Her er masser af plads til en familie med behov for ekstra albuerum, ligesom I uden problemer kan have virksomhed på hjemmeadressen. I får mulighed for det hele og derudover en decideret drømmeudsigt til lystbådehavn og havet, der ligger og gør sig til over for enhver der kigger i dets retning. I stueplan er der en kæmpestor og meget lys, højloftet stue med brændeovn og udgang til terrassen. Køkkenet er veludstyret med blandt andet kompositbordplade i knust granit. Desuden værelse og bad på etagen. På første sal får I fire værelser, en stor stue med karnap og badeværelse. I kælderen er der også badeværelse og i øvrigt vaskerum og fire disponible rum. Anden sal med ekstra god udsigt er som skabt til krearum, kontor eller legestue.

Haven er så smuk, at den kunne være anlagt af en havearkitekt. Det er dog den ene af ejendommens ejere, der har sørget for indretningen af de dejlige haverum, der på fornemste vis tilgodeser flere af de menneskelige sanser. Her dufter himmelsk af de mange blomster og buske, som står eller kravler op, hvor de har fået muligheden. Her er hortensiaer, rododendroner og gamle frugttræer med æbler og ferskener. Den herlige have henleder på flere måder opmærksomheden på sydlandske uderum. I får de hyggeligste terrasser, der indbyder til afslapning og festlige sammenkomster i en sådan grad, at det kan være vanskeligt at få gæsterne til at gå hjem igen. De vil tigge og bede om at blive inviteret en gang til.

Beliggenheden kan bedømt på alle tilgængelige parametre ikke give andet end topkarakter. Hvis vi tager det praktiske, nødvendige og fremtidsorienterede først, så skal børnene blot bevæge sig fem hundrede meter for at komme til den nærmeste privatskole og eventuelt en kilometer længere til en folkeskole. I har ligeledes gåafstand til indkøb, butikker og caféer, ligesom lystbådehavnen ligger lige ved, så I hurtigt kan komme ud at sejle en tur. Og så er vi allerede ovre i det mere lystbetonede end strengt taget nødvendige. Men sådan bliver det let her. Det nødvendige og lystfyldte smelter umærkeligt sammen og går op i en højere enhed. På samme måde som I både kan bo og arbejde i villaen, hvis I eksempelvis har en konsulentvirksomhed. Den kunne holde til på toppen, så man både kan tildele sig selv en inspirerende udsigt fra skrivebordet og kort afstand mellem bolig og arbejde. Hvis altså det med work-life balance stadig er in. Hvis det ikke er, kunne det nemt få en renæssance, når man kaster blikket på stedet her.

Går vi lidt længere uden for matriklen, er herligheden også til at få øje på. For det første har I adgang til en kyststrækning med strand så langt øjet rækker og mere til. For det andet har I skov med vandreruter og cykleruter, så I kan veksle mellem at gå afslappende ture og at få blodet til at rulle lidt hurtigere, når I har sat fødderne på plads i cykelklamperne. Og for det tredje kan I frekventere det historiske voldanlæg og i det hele taget blive beboere i en by, der på mange måder er inde i en rivende udvikling. Endelig kunne det være værd at huske på, at der blot er fem kvarters kørsel til København, hvis I en gang imellem skal besøge familier og venner i den del af landet, eller hvis I overvejer at pendle til arbejde, når I opdager, hvor utroligt meget, man får for sine penge på denne smukke side af bæltet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.