Smedevænget 24, 1., 5230 Odense M

Indflytningsklar villalejlighed i Hunderup-kvarteret med stor tagterrasse

En ideel og meget attraktiv lejlighed til det unge par med et barn, som ønsker at bo på en stille vej i et eksklusivt kvarter og med gåafstand til det meste af det, man skal i hverdagen, herunder at aflægge centrum et besøg, uden det skal blive til et projekt. Man snører bare skoene og går dertil på et kvarters tid. Lejligheden er meget lys og helt indflytningsklar, så I bare skal koncentrere jer om at møblere de dejlige, højloftede rum. I får en stue, der ligger åbent med entré og køkken. Fra stuen er der dør til altanen, hvor I kan regne med sol det meste af dagen. Altanen fungerer som en naturlig forlængelse af stuearealet i årets lune måneder. På etagen er der også et værelse med skabe og et badeværelse med kar. Ovenpå er der fritlagte bjælker og loft til kip, som når højere end tre meter op. Overetagen byder på et værelse og en stue. Der kan eventuelt etableres et ekstra værelse. Nogle af vinduerne er skiftet i 2020 og andre i 2014. I kælderen har I jeres eget depotrum og et delevaskerum.

I får gode muligheder for at nyde udelivet, for udover den skønne sydvestvendte altan, der giver udsigt over kvarteret og mulighed for at holde grillmiddage og solbade, kan I benytte villahaven, som I deler med ejeren af stuelejligheden. Der er hyggekroge, terrasse under åben himmel og en bålplads, ligesom der er plæne, hvor børn kan tumle. I vil også bemærke, at forhaven er holdt i en enkelt, åben og præsentabel stil med to velfriserede, grønne vagtposter og en smuk flisebelægning, så jeres gæster føler sig velkomne, når de kommer for at besøge jer.

Villaen er beliggende på en stille vej i det eftertragtede Hunderup-kvarter, hvor I får det hele. Det er kvarteret, hvor de fleste gerne vil bo. I har kun halvanden kilometer til centrum af Odense, så I kan gå og cykle til alle de kulturelle institutioner, restaurationerne og butikkerne. Det er så centralt og nemt at komme rundt til det hele, at det kan være muligt at indrette sig helt uden bil, hvis I drømmer om en livsstil på den måde. I kan gå til tennisbaner, OBs smukt beliggende fodboldbaner og svømmeklubben. Her er også alt, hvad hjertet kan begære af rekreative områder. Zoologisk have, Odense Å og Munkemosen er yndede steder for jer med sans for at nyde livet også uden for boligen. Velkommen til en ikke mindre end superdejlig beliggenhed

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.