Skovalléen 9, Dalum, 5250 Odense SV

Lys og lækker étplansvilla i Fruens Bøge

Denne præsentable og praktisk indrettede étplansejendom er ombygget og renoveret i 2018/19, dog bortset fra køkken der er fra 2016. Derfor fremstår den flot og præsentabel. I får en fløj med tre værelser og badeværelse, der kunne fungere som domæne for børnene. I den modsatte ende på den anden side af de fælles opholdsrum ligger voksenafdelingen med soveværelse, walk-in garderobe og lækkert badeværelse med gulvvarme, to håndvaske og armaturer fra Vola. Her er også udgang til terrassen. Fra soveværelset går man direkte ind i den store stue, der er ni meter lang. Via de franske døre kommer man videre til spisestuen og videre igen til et lyst køkkenalrum med gulvvarme og til slut til bryggerset. En funktionel planløsning, hvor alle de mange og godt inddelte rum befinder sig på samme plan, så man altid har nem adgang til de udendørs arealer. Det hele er i god stand og klar til at blive overtaget og møbleret af næste ejer.

Grunden er stor både foran og bagtil. Foran er den ovenud præsentabel med en åben front og mulighed for at køre rundt om et stort træ, når man skal ud og ind fra grunden. I baghaven får I en kæmpestor terrasse, der vender mod syd og vest. Den ligger i læ af boligens værelsesfløj og opholdsfløjen. Her viser étplansvillaen en af sine helt store styrker, når man har døre direkte ud til terrassen fra mange rum. Sådan er det fra to af værelserne, fra stuen og fra soveværelset.

Skovalléen, hvor jeres nye ejendom ligger, går op til og gennem Fruens Bøge, så I har det dejligste rekreative område inden for kort gåafstand. Det kan blive her, I går og løber jeres daglige ture. Og stedet hvor I tager med de små på legepladsen. I kan besøge friluftsscenen eller slentre en tur rundt om søen. Når I skal på indkøb, ligger Dalum Centret blot fem hundrede meter væk. Der er naturligvis pasningsordninger i nærheden, ligesom der er kort afstand til nærmeste folkeskole. Desuden en privatskole cirka to en halv kilometer fra jeres bolig, så større børn kan cykle turen selv. Når I skal til andre byer med bil, kan I glæde jer over, at der blot er cirka tusind meter til nærmeste tilkørsel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.