Strandalleen 36, 5800 Nyborg

Nyopført arkitektonisk pragtvilla med fantastisk vandudsigt

På en af de mest attraktive adresser i Nyborg og med en gåtur på mindre end 75 meter til vandkanten udbydes en fuldkommen nyopført og arkitektonisk meget spændende bolig i to plan. Der har ikke boet andre i boligen, så I bliver som de nye ejere de første til at tage udsigten og de skønne rum i anvendelse. Det hele er opført med de bedst tænkelige løsninger og i materialer, der har skabt en rød tråd af kvalitet og skønhed i både de indvendige og udvendige arealer. Uanset hvor man lader sit blik vandre hen, vil det blive æstetisk tilfredsstillet. Kigger man udefra, vil man opleve de stramme, konsekvente linjer, og at man kan se hele vejen gennem huset. Indenfor bliver man slået af storheden qua den imponerende loftshøjde og den skulpturelle trappe, der fremstår florlet som følge af den geniale, transparente konstruktion og de forførende vinkler. Et statement om styrke og skønhed. Arkitektur når det er bedst.

Der er meget andet at begejstres over ved denne pragtbolig. Snedkerarbejdet med de massive egetræslister til lofterne giver boligen varme og karakter, ligesom de medvirker til at skabe et behageligt indeklima og gode akustikforhold. Snedkeren har også slået til i køkkenet, der fremstår særdeles lækkert. Her kan man udover det flotte møblement se frem til en kostbar silikatgranitbordplade og danskdesignede armaturer af højeste kvalitet. Belægningen på gulvet i stueplan og badeværelserne er store italienske keramiske fliser fra Florim, og gulvene på 1. sal ligger der massive Douglas-planker. Og det brede plankegulv fortsætter i lige linje ud på terrasserne, hvor der er lagt italienske keramiske fliser i trælook ligeledes fra Florim. På badeværelserne er der Unidrain-afløb, som også er anvendt på terrasserne. I får Corian-vaske på badeværelserne, vinduer fra Velfaq og el-betjente ovenlysvinduer fra Velux. Desuden blødvandsanlæg, ventilationsanlæg og fleksibel lysstyring. Der er kort sagt tænkt på det hele, også at vedligeholdelsen skal være minimal, og de løbende driftsomkostninger holdes på et fornuftigt niveau.

Planløsningen er perfekt med to lige skønne etager. Øverst har I den fantastiske 180 graders havudsigt fra både master bedroom med walk-in og opholdsområdet med stue og terrasser, som begge har overdækket område, så man kan opholde sig her i stort set al slags vejr. Desuden et ekstra værelse og badeværelse på etagen. I stueplan er der stort køkkenalrum og åben stue plus værelse eller kontor. Desuden badeværelse og bryggers. Der er flere indretningsmuligheder, herunder mulighed for at inddrage stuen til endnu et værelse. Fra køkkenalrummet går I direkte ud på en stor overdækket terrasse og derfra videre til en terrasse under åben himmel. Haven er holdt i stramme linjer, der matcher huset. Den er nem at holde med blot et gammelt, smukt magnoliatræ og en grøn plæne. Tænk, hvilken drøm det et at blive de første til at tage denne ejendom i brug, og hvilke resultater man kan opnå med en bevidst strategi for møblering.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.