Vestervoldgade 47, 2. TH., 5800 Nyborg

Den eneste ene ved havnefronten i Nyborg

Man skal forberede sig på at blive blæst bagover, hvis man vælger at få en fremvisning af denne helt specielle og herskabeligt nydesignede lejlighed. Læs derfor denne tekst, så I er forberedt på, hvad man nu også kan blive præsenteret for ved havnefronten i Nyborg. Det er såmænd ikke, fordi kvadratmeterprisen sætter rekord. Den ligger her væsentligt under nybyggeriet ved havnen. Det er mere stilen, den konsekvente gennemførelse og den kompromisløse finish, der kan tage pusten fra selv den mest rutinerede boligkøber, når man kommer ind og oplever de dejlige rum med en loftshøjde på 2,93 meter, nydesignet stuk, romantiske rosetter og smukke vægpaneler.

Lejligheden er på 187 m2 og ligger øverst i en ejendom fra 1900 med nyt tag fra 2018 og er i 2019 blevet renoveret fra gulv til loft i samtlige rum. Her er nye vandrør, nye el-installationer og nye gulve med sildeben i egetræ. Til gengæld er fyldningsdøre de oprindelige fra ejendommen opførelse i 1900. De er blevet renoveret og suppleret med nye dørtrin i egetræ, som matcher gulvene. Der er selvfølgelig fibernet, ligesom man kan se frem til et centralt lydsystem i alle opholdsrum og værelser, som giver mulighed for at spille sin egen musik i hvert rum. I værelserne får man desuden HDMI-stik. Til trods for disse funktioner ser man ikke en eneste ledning. De er gemt af vejen, så øjet ikke forstyrres af noget uvedkommende. Der er tænkt på alt, også det praktiske såsom indbyggede skabe, så boligen i helhed og detalje fremstår som en snorlige boligdrøm.

Planløsningen passer perfekt til en familie med to børn, da her er soveværelse med en vidunderlig walk-in garderobe og to lige store værelser, der begge har hems. Bemærk, at der er to meter fra gulv til hems. Indretningen er også god til et voksent par med behov for meget plads og måske hjemmekontorer i værelserne. I får to badeværelser, begge med møblement fra Multiform og armaturer fra Vola. Den samme designlinje har man i køkkenet med kvalitetsgear fra Gaggenau. Køkkenet byder også på et flot vinrum med glasfront og en charmerende karnap, hvor man både kan holde øje med madlavningen og det, der foregår nede på gaden. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenalrummet og har dobbeltdør ud til den sydvendte altan, hvor man typisk vil nyde at sætte sig om eftermiddagen, mens man lader roen indfinde sig og lader blikket glide ud over vandet, kajmiljøet og lystbådene. Velkommen til en ener-lejlighed i Nyborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.