Læssøegade 4, 2. tv., 5000 Odense C

Herskabelig og smagfuldt nyrenoveret lejlighed i Hunderup-kvarteret

En perfekt bolig til det kvalitetsbevidste par eller den mindre børnefamilie, der vil bo i det dejlige og eftertragtede Hunderup-kvarter i en herskabelig og total istandsat lejlighed, hvor det hele fremstår i den ypperste kvalitet, så man kan rykke direkte ind på 138 velproportionerede kvadratmeter uden at skulle røre en finger. Rumfordelingen er blevet ændret og radikalt forbedret, så man kan glæde sig til en bolig, hvor det hele fungerer og samtidig signalerer kvalitet og klasse på alle parametre. Det er KIÆR TØMRER / ENTREPRISE, specialist i modernisering af luksusboliger i Danmark og udlandet, som i samarbejde med en arkitekt har udført arbejdet i lejligheden. Bemærk, at ejendommen er forsynet med elevator, så man nemt kan komme op med indkøbsposerne.

Se på billederne, og forestil jer, hvor skønt det vil være at bevæge sig rundt i disse rum hver eneste dag. Uanset hvor man drejer sig hen, er der noget godt til øjnene, ligesom det er en fornøjelse at stryge hænderne hen over det solide og gennemførte håndværk og de lækre materialer, der er anvendt over alt. Køkkenet er model S17 fra Svane med granitbordplader og Quooker. Badeværelset er udstyret med den type marmor, der er nemt at vedligeholde. Armaturerne er fra kvalitetsproducenten Vola. Der står Neff på de fleste af hvidevarerne. Dørgreb er Arne Jakobsen. Og sådan er det hele vejen igennem. Balkonen rummer sin helt egen charme. Den har terrazzogulv og vinduer med original udsmykning. I dagligdagen vil I kunne nyde den stille luksus, det er at have en walk-in garderobe, ligesom I vil sætte pris på, at lofterne er blevet konstrueret med en særlig teknik, så her er ekstra godt lydisoleret, hvilket er usædvanligt for en gammel, klassisk lejlighed.

Ejendommen står markant i bybilledet og lever op til det eksklusive kvarters høje standard. I vil kunne opleve, at folk stopper op for at beundre den sirligt udsmykkede ejendom, der er opført i 1907 og fremstår i den smukkeste vedligeholdelsesstand. I øvrigt er kvarteret roligt og alligevel tæt på både rekreative områder og byens liv og glade dage. I kan gå til Munkemosen på ganske få minutter, og i løbet af seks-syv minutter kan I slentre til Magasin, caféer og restauranter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.