Nils Erlings Allé 28, Dyrup, 5250 Odense SV

Nu udbydes en af de bedst beliggende ejendomme på Nils Erlings Alle i Dyrup. Ejendommen ligger højt i landskabet på 1.806 m2 grund , og har panoramaudsigt over Å-dalen. Ejendommen har i 2011/2012 gennemgået en gennemgribende renovering med bl.a nye vinduer, nye gulve, køkken, badeværelse samt garage og udhus. Ejendommen står i dag, med sine 292 m2 fordelt på stueplan og underetage, total indflytningsklar.

Beliggenheden er i absolut særklasse. Via å-stien, som både egner sig til spadsereture og motion i det flotte landskab, har man mulighed for at cykle langs å-stien det meste af vejen til Odense Centrum. Det skal også nævnes, at der kun er 5 min kørsel til motorvejsnet.

Når bilerne er kørt i garage, med den automastiske vippeport, så kan man gå direkte til husets hovedindgang, hvor man træder ind i en lys entré med stort glasparti, hvorfra man allerede her kan nyde den fantastiske udsigt til å-dalen. Fra entré er der adgang til nyere bryggers med mange skabe samt vaskefaciliteter, endvidere gæstebadeværelse med brus. Går man videre, møder man et helt unikt køkken fra Bulthaup, som ligger i åben forbindelse med spiseafdeling og resten af den store stue. Køkkenet er udstyret med de bedste hvidevarer, og har dels hvid bordplade samt valnød plankebord der fungerer som bar eller spiseplads for såvel børn som voksne.

Stuen har smukke trægulve i ask og har endvidere dejlig hjørnepejs. De store vinduespartier i stuen bevirker, at man kan se 180 grader til Å-dalen og det varierende landskab. Der er gulvarme i hele stueplan. Fra stuen er der udgang til stor terrasse med halvmur til haven.

Fra køkken alrum er der adgang til værelsesafdeling med trægulve og her finder man 2 gode børneværelser, begge med udgang til terrassen. Mange skabe samt dejligt soveværelse, ligeledes med udgang til terrasse og adgang til walk-in closet. Flot badeværelse med dobbelt håndvask, kar samt bruseniche.

Huset underetage kommer man til via køkken/alrummet, hvor der er sat smuk glasvæg op ned til kælderen. Kælderen er højloftet og total moderniseret, og egner sig perfekt til husets større børn eller kontor. Underetagen ligge med størstedelen i plan med grunden, hvilket giver en meget lys og venlig kælder. Indeholder godt værelse, vinrum, teknikrum med klinkegulv, som er forberedt til bad, og endvidere stort værelse med dobbelt døre ud til terrasse og den skønne have. Det store værelse har trægulv i ask.

Skøn have, hvor der er anlagt træterrasse og hvor man kan nyde solen hele dagen.

Dette er kort sagt en helt fantastisk ejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.