Strandalleen 101, 5800 Nyborg

Arkitekttegnet luksusvilla totalt nyopført i 2007

Villaen er beliggende i den nordligste ende af Strandalléen med ca. 50 m til Storebælt og med skovbrynet som smukt bagtæppe. Der er således adgang til ugenert sandstrand på den ene side og fredet skov med et rigt dyreliv på den anden side.

Beliggenheden er central, idet man på godt en time kan komme til København og på 25 min. til Odense.

Haven, der støder op til skoven, har parkagtig karakter centreret omkring et 200 år gammelt egetræ.
Både himmel og omgivende natur trækkes ind i huset gennem vinduespartier, der samtidig byder på yderst gennemtænkte lysindfald.

Centralt placeret – i en lyssøjle – svæver husets trappe i hvid corian til 1. sal. Med trappen som centrum udfoldes en planløsning, der både adskiller og forbinder rummene. I stueplan: entré, stor opholdsstue med gaspejs, stort køkken/alrum med Multiform elementer samt tv-stue. Fra køkken/alrum og tv-stue er der adgang til henholdsvis vestvendt og sydvendt terrasse med åben udendørs pejs. En mellemgang med adgang til bryggers og gæstetoilet fører til et stort og højloftet kontor/atelier med ovenlys og sprosseløst hjørnevindue, der åbner en udsigt mod haven og skoven.

Den centrale hvide trappe føres fra 1. salen videre i en fordelingsrepos, der giver adgang til gæsteværelse med fransk altan og til stort soveværelse med påklædningsafdeling og udgang til østvendt terrasse mod vandet. En sammenhængende række af indbyggede skabe forbinder soveværelse med repos og videre til stort værelse/kontor med udgang til sydvendt tagterrasse med udsigt mod vand og skov. Endvidere er der på 1. salen et badeværelse med bl.a. corian-håndvask og hylder fra Boffi,

Huset rummer et gedigent og udsøgt materialevalg, der langt hen er anskaffet fra udlandet. Arkitektonisk er huset præget af, at ejerne beskæftiger sig med kunst og arkitektur. Der er således tale om et aldeles unikt byggeri, der både skal opleves i sin helhed og i sine mange detaljer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.