Hannerupgårdsvej 13, 5230 Odense M

Indflytningsklar Hunderupvilla.

Charmerende hunderupvilla opført i smukke røde sten i 3 plan. Villaen har et samlet boligareal på 166 m2 samt 92 m2 meget flot moderniseret underetage, kælderen er velegnet til teenage bolig. Villaen er løbende moderniseret med bl.a. 2 år gammelt Multiform køkken, 10 år gammelt tegltag, drænet rundt om huset samt isat Multiform bryggers i kælder, endvidere hulmursisoleret. Dette er blot lidt af de moderniseringer som er foretaget i denne dejlige villa.

Indeholder entré med trappe til såvel 1 sal som kælder, dejlig stor opholdsstue med lyse fyrretræsgulve og karnap mod vejen samt brændeovn. Franske døre til køkken/alrum med flot køkken fra Multiform i bejset eg og grantibordplade, endvidere spiseafdeling. Fra køkken er der adgang til charmerende havestue med udgang til den lukkede have med flere solterrasser.

1. salen indeholder 2 store børneværelser med skabe, stort soveværelse med udgang til altan. Dejligt badeværelse med elementer fra Svane. Der er forberedt til at kunne udnytte husets 2. sal hvor der kan udvides med ca. 50 m2.

Kælderen er indrettet med 2 store sammenhængende værelser med klinkegulv og gulvvarme, badeværelse med brus, bryggers fra 2009 med elementer fra Multiform.

Lukket have med flere solterrasser.

Endvidere nyere carport samt overdækning.

En rigtig dejlig villa som kan overtages med kort varsel hvis ønsket.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.