Chr. Winthers Vej 31, 5230 Odense M

Moderne nybyggeri med nordisk design og unikke løsninger.

Da arkitekt David A. Brandt Klug fik opgaven at tegne denne spændende villa på en af Hunderup kvarterets bedste adresser, så blev det til 247 m2 spændende villa i 2 plan, i de bedste materialer skandinavien har at byde på, kombineret med de rene linjer i indretning er huset et absolut besøg værd.

Indeholder flot hall med italienske klinker samt loft til kip hvilket giver et smukt kig til huset 1.sal. Fra hall er der adgang til rummeligt bryggers som man også kan komme til udefra. Villaen har ikke mindre end 3 badeværelser og det første møder man fra hallen. Gulvene i stue og køkken alrum er Dinesen Douglas planker, og de lange planker giver et perfekt perspektiv gennem de to rum, som udgør størstedelen af stueplanen. Køkkenet er fra Invita i enkel stil med corian bordplade. Har De passion for vin, så er der bygget en mindre vinkælder op i tilknytning til køkken alrummet. For at give rummet kælderkarakter er det lavet et trin ned, og rummet er naturligvis tempereret. Den lyse dagligstue har flere udgange til terrasserne og den lukkede have samt villaens swimmingpool. Store vinduer fra loft til gulv sørger for, at der kommer rigeligt lys og sol ind.

1. salen er lige så unik som stueplan, og de 9 meter lange planker gør noget helt specielt for fordelergangen, hvorfra der er 3 store børneværelser, alle med udgang til villaens overdækkede svalegang og 2 af værelserne har hems. I alle værelser er der ligeledes lagt vægt på lys og lyse farver. Børneafdelingen har eget skønt badeværelse med brus. Etagen er delt op i børne- og forældreafdeling, i hver sin ende, og forældresoveværelset er indrettet med eget walk-in-closet med bl.a. skakt til vasketøjet, og stort lækkert badeværelse med dobbelt håndvask og brus samt italienske fliser.

Har man 2 biler er der rigeligt plads til dem i villaens dobbelt garage hvor man går direkte ind til villaens hall.

Haveanlægget med flere terrasser og den skønne pool med automatisk rens og opvarmning, giver glæde i de lune sommeraftener. Og den udendørs pejs, der kan ses indefra giver hygge på kølige aftner.

En helt unik villa med gennemførte materialer i gå afstand til centrum samt skole, og gymnasium ligger i cykelafstand fra villaen. Tæt på skov og rekreative områder langs Odense Å.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.