Liebhaverboliger på Fyn
For os er en liebhaverbolig en bolig, der har et særligt udtryk og en beliggenhed ud over det sædvanlige.
Vi har specialiseret os i formidling af liebhaverboliger på Fyn, fordi vi som ejendomsmægler brænder for den grundige vurdering og krævende proces, det er at matche en liebhaverbolig med dens nye ejere. Vi nyder at være individuel sparringspartner og sætter en ære i at hjælpe alle parter trygt gennem handlen.
Unikke boliger med attraktiv beliggenhed
Fyns lange kystlinje gør, at mange af Fyns liebhaverboliger har havudsigt. Men det er ikke kun liebhaverboligerne langs kysten, der er eftertragtede. Fyn byder også på store herskabelige villaer i de eksklusive villakvarterer samt landejendomme og små idylliske landsteder, som ligger uforstyrret i naturskønne omgivelser med kort afstand til byen.
Hvornår er en bolig liebhaveri?
Vi har altid for øje, at en bolig kan være liebhaveri for én bestemt køber, men ikke for en anden. Derfor læner vi os trygt op ad mavefornemmelsen, når vi vurderer en bolig. Beliggenheden skal være unik, og boligen skal emme af originalitet.
Det er ikke prisen, som afgør, om en bolig er liebhaveri. Liebhaveri er, når boligen er noget særligt, som ikke findes alle steder. Mange liebhaverboliger fortæller gode historier, og mange sælgere engagerer sig i salget, fordi det er vigtigt for dem, at potentielle købere får alle de vigtige indtryk med, når de besøger boligen for første gang.
Personlig rådgivning
Ved en bolighandel er vores vigtigste opgave at forstå vores kunder. Det gør vi ved at investere god tid i hele processen. Alle vores kunder får det samme høje serviceniveau, og vi vægter den personlige rådgivning meget højt. Derfor tager vi aldrig flere emner ind, end vi har tid til at koncentrere os om.
Når du vælger os som din ejendomsmægler, følger vi dig trygt gennem handlen, og det er helt op til dig, hvor meget du vil involveres i forløbet.
Boligindretning og havearkitektur
Mange spørger os, om der er noget, de kan gøre ved deres bolig forud for et salg.
Typisk kan små tilpasninger gøre en stor forskel. Og vi tilbyder gerne at komme med anbefalinger til indretning inde såvel som ude, så boligen kommer til at fremstå fra sin bedste side.